Prijavni formular

Spoštovani udeleženci,
Dragi trail tekači, prijavite svojo TRAIL DVOJICO še danes!
POZOR: v letu 2022 omejena udeležba 25 ženskih in 25 moških dvojic!
Štartnino vplača vodja dvojice – prosimo, ne pozabite v namen vplačila vpisati ime vajinega dueta. Po prejemu plačila boste prejeli naš potrditveni e-mail o vplačani štartnini in uspešni prijavi dvojice. Vodja ekipe je odgovoren za pravilnost vseh oddanih osebnih podatkov članov svoje ekipe.

V primeru, da bo 4. septembra 2022 slabo vreme, vplačane štartnine organizator ne vrača – prireditev bo namreč prestavljena na rezervni datum, 11. september 2022. Štartnina se bo vplačnikom vrnila izključno v primeru odpovedi tudi nadomestnega datuma prireditve.

ŠTARTNINA

do 10.8.2022

50
00
  • do 10.8.2022

11.8. - 6.9.2022

60
00
  • 11.8. - 6.9.2022
dni
ur

11. - 6.9.2022

60
00
  • 11.8. - 6.9.2022

Vse cene so zapisane za dvojico in že vključujejo 22% ddv. * tekači prejmejo žitno ploščico na štartu, vodo na dveh vodnih postajah, toplo malico v cilju (ob prijavi izberete MESNA: Kobanski čevapčiči ali VEGE: Testenine z zelenjavno omako in parmezanom)

NA DAN PRIREDITVE PRIJAVE NISO MOŽNE!

POMEMBNO: PRED VPLAČILOM PROSIMO, NAJPREJ PREKO FORMULARJA SPODAJ REGISTRIRAJTE VAŠO EKIPO ! Po vpisu podatkov in pošiljanju prijavnice, bo ime vaše ekipe izpisano na seznamu prijavljenih dvojic! Tako boste vedeli, da je prijavnica uspešno odposlana. V kolikor vaše ekipe ni na seznamu prijavljenih, prosimo pišite na prijava@run2urban.si! Primer vplačila z UPN nakazilom (Prosimo obvezno v namen dopišete IME EKIPE!). ->> Pravilnik prireditve Run2Urban 2022.

PRIJAVNI FORMULAR 2022

Prijavnica

Št Članov:
Ime in priimek vodje E-Mail Leto
Rojstva
Ime in priimek tekmovalca 2 E-Mail Leto
Rojstva

  1.) S to prijavo kot vodja prijavljene ekipe potrjujem in v skladu z EU uredbo o varovanju osebnih podatkov (GDPR) prevzemam vso odgovornost, da so vsi podatki, ki sem jih podal/a v prijavi, resnični. Izjavljam, da smo člani ekipe pozorno prebrali in se strinjamo s pravilnikom prireditve, objavljenim na www.run2urban.si. Vsi člani ekipe smo vsestransko pripravljeni na prireditev in zdravstveno sposobni prevoziti traso na prireditvi. Upoštevali bomo vsa navodila organizatorja in ob rednem prometu kolesarili na lastno odgovornost. Uživanje alkoholnih pijač med prireditvijo je prepovedano! Zoper organizatorja ne bomo vložili nobene zahteve ali tožbe zaradi kakršnekoli škode, ki bi jo utrpeli v zvezi z udeležbo na tej prireditvi. Soglašamo, da so lahko naše fotografije, video posnetki, intervjuji v zvezi z Run2Urban, objavljeni v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi od organizatorja zahtevali kakršnokoli povračilo. Z oddajo izpolnjene prijave soglašamo s politiko zasebnosti objavljeno na www.run2urban.si. Organizator lahko obdeluje in shranjuje v prijavi navedene osebne podatke za namen izvedbe prireditve Moja elektrarna – Run2Urban do 31.12.2022.
  2.) Člani ekipe soglašamo, da lahko naše navedene elektronske naslove organizator hrani in uporablja izključno za obveščanje o rekreativnih prireditvah organizatorja, podjetja Me skupina d.o.o., do 31.12.2022.

SEZNAM PRIJAVLJENIH

Ime Ekipe Kraj Ekipe Sporočilo konkurenci Vplačano
Brko in Tihi Maribor Ludnica… to pa bo nekaj za konec sezone!
SingSing Ptuj Se veselima na vas!
Leteči žabi Ljubljana Upajmo, da bo res mokro…
AK ULTRAMARATON SLOVENIJA Maribor
Ultra Maribor Nemogoče je samo beseda
Orhidejici Dobrovnik Čeprav sva iz ravnice, se hribčkov veselivi